Porrfillm porrfimer

porrfillm porrfimer

Busschauffören hängdes ut i media och anklagades för att ha visat porrfilm för skolbarn. Nu frias han helt från brottsmisstanken. – Det var en vanlig romantisk. En man i årsåldern satt och tittade på porrfilm när han körde en buss med ungdomar mellan Östersund och Stockholm. Nu döms han i Östersunds tingsrätt för vårdslöshet i trafik och ska betala nästan kronor i dagsböter. Busschauffören anmäldes för att ha visat porrfilm för skolbarn. Men det var en romantisk komedi som visats. Nu frias mannen.

Videos

15 Det är mitt liv - Mammas kille tar på mig

Porrfillm porrfimer - golden

Mannen ska enligt vittnesmål från en tjej på bussen spenderat mycket tid på sin porrfillm porrfimer redan i början resan. Skolledningen på Norsjöskolan har nu valt att polisanmäla händelsen. Övregårds hyllning efter derbyt: Busschauffören anmäldes, men det visade sig att det inte var någon porrfilm som visats. Se hela Målklubben - 11 december. "Busschaufför visade porrfilm för skolbarn" var fake news. Publicerad 5 november kl Media. En busschaufför spelade upp en porrfilm för barnen på en skolbuss i Västerbotten, rapporterade bland annat Aftonbladet förra veckan. Men nu har det kommit fram att "porrfilmen" i själva verket var en romantisk komedi. Busschauffören anklagades för att ha visat porrfilm på skolbussen. Barnen, det yngsta tio år, var "förskräckta" och "mådde jättedåligt" när de kom hem till Bastuträsk i Västerbotten. Men nu visar det sig att det inte var porr som framkallade reaktionerna, utan romantik. Därmed frias busschauffören från. En busschaufför satte i går på en porrfilm i skolbussen när han skjutsade barn mellan Norsjö och Bastuträsk.

Porrfillm porrfimer - knulla

Gilla artikeln på Facebook. Sverige klart för historisk semifinal. Hon är Skelleftebygdens lucia Norge återlämnar svensk stenåldersyxa. Vinglig busstur Enligt vittnesmålet satt busschauffören och tittade på filmen under mer eller mindre hela resan. porrfillm porrfimer

Comments (1)

  1. porrfillm porrfimer says:

    What does it plan?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *